Nuoret töihin oppisopimuksella -kampanja

Varsinais-Suomen oppisopimustoimistot ovat käynnistäneet kampanjan, jonka tarkoituksena on työllistää oppisopimuksella 17-24-vuotiaita varsinaissuomalaisia nuoria. Tavoitteena on työllistää 120 nuorta sekä hankkia heille samalla ammatti oppisopimuskoulutuksella.

Kaikissa alueen seitsemässä oppisopimustoimistossa on havaittu nuorten vaikea työllistymistilanne. Asian yhteiskunnallisen merkittävyyden vuoksi päädyttiin käynnistämään kampanja rekrytoivasta oppisopimuskoulutuksesta.

Oppisopimus yhdistää työn ja opiskelun, joten sen käyttöä tehostamalla voidaan samalla ennaltaehkäistä nuorten syrjäytymistä. Työnantajille oppisopimuskoulutus käytännönläheisen tavan kouluttaa tulevia ammattilaisia juuri kyseisen työnantajan tarpeiden mukaisesti.

Työnantajille pieni porkkana

Työnantajia silmällä pitäen on kampanjassa myös pieni porkkana: työnantaja, joka kampanja-aikana solmii oppisopimuskoulutussopimuksen 17-24-vuotiaan nuoren kanssa, saa korotettua koulutuskorvausta perustutkintotavotteisessa koulutuksessa 300 €/kk ja ammattitutkintotavotteisessa 150 €/kk.

[Tutustu esitteeseen, josta löydät myös kampanjassa mukana olevien toimistojen yhteystiedot (pdf, sivu 2).|^A4_esite_nuorisokampanja_2011_LOW.pdf]

Kampanja-aika

1.9.2011 - 31.12.2012

Lisätietoja

Turun AKK:n oppisopimuspalvelut

Puh. 0207 129 460

Jaa tämä sivu:
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Avainsanat:
-
Syötä tälle sivulle lisättävät avainsanat:
Please wait 
Vihje: Etsitkö avainsanaa? Ala vain kirjoittaa.