Hello! Turvapt-opiskelijoillamme on pitänyt kiirettä isossa omenassa! Tässä tuntojaan sunnuntailta kirjoittelee opiskelija Sonja Ajo.

25.2.2018
Tänään päivän ohjelma alkoi vasta klo 10.30 joten sai nukkua vähän pidempään – onneksi!

Jakauduimme kolmen hengen pienryhmiin. Jokainen ryhmä sai oman ”kohteen”, jonne piti löytää ja ottaa paikasta kuva. Kohteita olivat mm. Chinatown, Central Park, Little italy ja 9/11 Memorial. Oma ryhmäni sai kohteeksi Charging Bull -patsaan. Yhden väsyneen matkustajan sijasta meitä lähti kolme väsynyttä matkustajaa kohti Bowling Greeniä, jossa härkä sijaitsee. Löysimme perille melko helposti, mutta kiirettä pukkasi, sillä seuraavassa paikassa piti olla jo klo 12.

Valitettavasti missään ei myyty lentäviä taikamattoja , joten ei auttanut muu kuin napata kuvat härästä nopeasti ja lähteä tallustamaan kohti Broadwaytä. Vaikka oli kiire, oli aivan pakko olla turisti ja räpsiä kuvia lähes jokaisesta suuresta rakennuksesta.

Broadwayllä tapasimme näyttelijä Babs Olusanmokunin (https://m.imdb.com/name/nm2129802/), jolla on musta vyö brasilialaisessa jujutsussa. Hän esitteli meille salinsa Babs BJJ, jossa hän opettaa paljon lapsia ja trenaa myös itse. Hän kertoi tarinoita henkilöistä, joiden kuvia löytyi salin seinältä. Lisäksi hän kertoi meille myös oman tarinansa. Oli kiinnostavaa kuulla, miten hän Nigerian Lagosista ajatutui Ranskan ja Brasilian kautta New Yorkiin, mitä hän teki ennen kuin alkoi näytellä sekä miksi ja milloin hän aloitti treenaamisen.

Seuraavaksi oli vuorossa sateinen iltapäivä josta lisää myöhemmin!

Turun AKK

Kirjoittajasta Turun AKK

Turun AKK on ammatilliseen aikuiskoulutukseen erikoistunut koulutuksen järjestäjä, joka toteuttaa omaehtoista aikuiskoulutusta, oppisopimuskoulutusta, työvoimakoulutusta sekä yritysten henkilöstökoulutusta.