Skip to main content

Anttoni Ihalainen suoritti markkinointiviestinnän ammattitutkinnon Turun AKK:ssa.

Ennen opintoja Anttoni työskenteli turvallisuusalalla ilman sen suurempia suunnitelmia. Aiempaa kokemusta hänellä ei markkinoinnista ollut, joten oli melkoinen yllätys, että unelma-ala löytyikin markkinoinnin parista.
Markkinointiviestinnän opiskelut olivatkin lähtölaukaus uudelle uralle.

”Opinnot antoivat minulle paljon lisäarvoa, sain uusia ystäviä ja myös mahdollisuuden tehdä mielenkiintoisia markkinointiprojekteja. Opiskelu Turun AKK:ssa oli mielekästä ja koulupäivät mukavan vaihtelevia. Viikon aikana saattoi olla niin valokuvausta, Adoben ohjelmien opettelua kuin markkinointistrategian tekemistäkin”, Anttoni kertoo.

”Suosittelen kouluttautumista jokaiselle, jolla on halua kehittyä. Itse opin todella paljon ja pääsin tekemään monipuolisesti kaikenlaista markkinoinnin parissa. Markkinointiviestinnän ammattitutkinto oli itselleni hyvä ponnahduslauta kunnon uralle”.

Ja jälleen kävi niin, että alan jatko-opinnotkin alkoivat kiinnostaa: nyt Anttoni opiskelee graafista suunnittelua Metropolian ammattikorkeakoulussa. Opintojen ohessa hän työskentelee osa-aikaisena content producerina digimarkkinointitoimistossa.

Hyvä Anttoni! Menestystä jatkoon uudella uralla!

Turun AKK

Turun AKK on ammatilliseen aikuiskoulutukseen erikoistunut koulutuksen järjestäjä, joka toteuttaa omaehtoista aikuiskoulutusta, oppisopimuskoulutusta, työvoimakoulutusta sekä yritysten henkilöstökoulutusta.