Puhtausalan koulutus

Vastuuopettaja

Leppiniemi Satu
040 662 9934
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Kankaanranta Ilona
040 540 4768
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa siihen osallistuville valmiudet suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto tai tutkinnon osia.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on koulutustarve ja jotka soveltuvat puhtausalalle, ovat alasta kiinnostuneita tai ovat jo aiemmin työskennelleet alalla.
Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajille.

Koulutuksen alussa kunkin osallistujan sen hetkinen osaaminen kartoitetaan ja sen pohjalta laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Sisältö

Tutkinnot (mahdollisuus suorittaa myös tutkinnon osa tai osia):

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto
    • Laitoshuoltaja (sosiaali- ja terveydenhuollon kohteet)
    • Toimitilahuoltaja

Koulutuksen sisältö, toteutustapa ja kesto määritellään yhteistyössä opiskelijan ja opettajan kesken.

Tutkintojen osaamistavoitteet perustuvat puhtausalan yleisimpien työtehtävien vaatimuksiin.

Koulutuksen yhteistyökumppanina on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kohteet, kuten alkuvuodesta 2022 valmistuva Tyks Majakkasairaala, jonne on mahdollista työllistyä jo koulutuksen aikana tai sen jälkeen.

TYKS_Logo_RGB

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11, 20240 Turku

Haku

Hakuaika 3.5.2021 asti. Seuraava koulutus alkaa torstaina 11.5.2021. Koulutukseen on jatkuva haku www.te-palvelut.fi, koulutusnumero 697655.

Hinta

Maksuton

Hae