Haluan aloittaa opinnot Turun AKK:ssa

Harkitsetko ammatillisia opintoja, mutta jokin asia mietityttää? Tältä sivulta löydät tietoa ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin opintojen aloittamiseen ja opiskeluun liittyvistä asioista.

Jos vielä pohdit sinulle sopivaa koulutusta tai tarvitset apua hakemiseen, voit ottaa yhteyttä opinto-ohjaajiimme, he auttavat sinua eteenpäin! Maahanmuuttajataustaisten opiskelijoidemme tukena ovat omat maahanmuuttapalvelumme.

Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu koulutus

Kun hakeudut opiskelmaan Turun AKK:hon kartoitamme tilanteesi ja suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan opintopolun. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta alalta, esimerkiksi opintoja tai työkokemusta, huomioidaan se suunnitelmassa. Näin ollen jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan koulutuksen sisältö ja kesto.

Mietityttääkö opinnoista selviytyminen?

Meillä Turun AKK:ssa sinun on mahdollista saada ohjausta ja tukea koko opintojen ajan. Tukenasi on suuri joukko ammattilaisia, kuten opettajia, ammatillisia ohjaajia, opinto-ohjaajia ja erityisopettajia varmistamassa, että kaikki sujuu mahdollisimman hyvin. Mikäli pohdit opinnoista selviytymistä, voit ottaa yhteyttä opinto-ohjaajaan tai erityisopettajaan jo ennen koulutukseen hakeutumista ja keskustella asiasta lisää.

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä: opiskelusta ja Turun AKK:sta.

Tutustu koulutustarjontaamme Koulutusmuodot – mikä sopii minulle?

Opettaja ohjaamassa kiinteistöalan opiskelijaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä opiskelusta

Usein kysyttyjä kysymyksiä Turun AKK:ssa

Siirry takaisin sivun alkuun