Turun AKK työnantajana

Me Turun AKK:ssa tarjoamme ammatillista koulutusta elämän ehdoilla ja koulutamme ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Turun Artukaisissa sijaitsevissa moderneissa toimitiloissamme työskentelee noin 120 ammattilaista opettamisen ja opetuksen tukipalveluiden sekä muiden asiantuntijatehtävien parissa. Osaava, hyvinvoiva ja työstään innostuva henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Katso avoimet työpaikat

Turun AKK:n työntekijöitä

Merkityksellistä työtä aikuiskoulutuksen parissa

Yhdessä tekeminen ja avoin kulttuuri ovat keskeisiä periaatteista työyhteisössämme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja osallistamme henkilöstöä mukaan kuuntelemalla aktiivisesti heidän toiveitaan. Tarjoamme työntekijöillemme vapautta ja vastuuta suunnitella sekä kehittää omaa työtään, ja henkilöstöllä on aito mahdollisuus vaikuttaa työhönsä sekä työyhteisön toimintaan. Meillä henkilöstö työskentelee joustavasti ja monipaikkaisesti.

Laadukas opetuksemme on alansa kokeneiden ja motivoituneiden opettajien summa. Panostamalla toimintamme laatuun pidämme huolta koko yhteisömme osaamisesta sekä hyvinvoinnista, mikä on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista tarjoamalla työntekijöillemme mm. laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä Epassin joustavaa hyvinvointisaldoa. Järjestämme henkilöstöllemme myös monipuolista virkistystoimintaa aina hillittömistä lajikokeiluista tiimi-iltoihin ja yhteishenkeä lisääviin tapahtumiin. Kannustamme työntekijöitämme oman ammattitaidon kehittämiseen tukemalla henkilöstön kouluttautumista ja urakehitystä aktiivisesti.

Ymmärrämme ja arvostamme yksilöllisyyttä, joten kohtaamme toisemme tasavertaisina. Emme luo ympärillemme korkeita kynnyksiä, vaan innostavan, avoimen ja turvallisen työympäristön kaikille siihen kuuluville. Meillä pääset osaksi innokasta ja mukavaa työyhteisöä, jossa jokaista arvostetaan ja työkavereita autetaan. Monet meistä ovat tehneet pitkän uran AKK:ssa, mikä kertoo siitä, että meillä viihdytään.

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä aikuiskoulutuksen parissa!

Alta löydät avoimet tehtävät, joihin etsimme parhaillaan uusia osaajia.

Siirry takaisin sivun alkuun