Miksi Turun AKK?

Koulutus on yksi tehokkaimmista keinoista työllistyä: siksi ensisijainen tavoitteemme on opiskelijan työllistyminen ja siinä autamme koko opintojen ajan. Opiskelijan tukena ovat sekä ammattitaitoiset ja kokeneet opettajamme, opinto-ohjaajat ja erityisopettaja. Tiedostamme erilaiset elämäntilanteet ja tunnistamme yksilöllisen osaamisen. 

Kartoitamme jokaisen opiskelijan kanssa yhdessä lähtötilanteen ja tavoitteet. Kartoituksessa huomioidaan mahdollinen aiempi osaaminen ja/tai opinnot. Sen jälkeen suunnittelemme yhdessä opintopolun, joka sisältää sellaisia osa-alueita, joissa opiskelija vielä tarvitsee harjoitusta ja lisäoppia menestyäkseen työelämässä.

Tutustu koulutuksiimme Mistä liikkeelle?

Ajoneuvoalan opettaja Erno Hauhia

Koulutamme ammattilaisia työelämän tarpeisiin aloille, joilla on imua. Panostamme käytännönläheiseen tekemiseen ja työpaikoilla tapahtuvaan oppimiseen. Laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan opiskelijoillemme todellisen tuntuman tulevista työtehtävistä. Tiivis yritysyhteistyö edesauttaa opiskelijoidemme työllistymistä. Usein hyvin hoidettu työssäoppiminen on tie työllistymiseen. Opiskelija voi työllistyä myös suoraan oppisopimukseen.

Laaja koulutustarjontamme tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja nopeaan työllistymiseen. Meillä voit opiskella perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoja tai niiden osia jopa 12 eri koulutusalalla. Myös koulutusmuotoja on useita, joista löydät varmasti itsellesi sopivan. Kaikkia Turun AKK:n tutkintoja voit opiskella myös oppisopimuksella.

Tarjonnassamme on niinikään laaja valikoima eri alojen lyhytkoulutuksia sekä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia.

Olemme ammatillisen aikuiskoulutuksen kokenut ammattilainen. Vastaamme työelämän osaajatarpeisiin ja olemme opiskelijoidemme suosittelema väylä uusille urille. Meillä opiskelee kaikenikäisiä aikuisia eri elämäntilanteissa: yksi opiskelee ensimmäiseen ammattiinsa, toinen on alanvaihtaja ja kolmas täydentää nykyistä osaamistaan.

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Turun AKK:hon!

Viisi syytä valita Turun AKK

  1. Meille voit hakeutua opiskelemaan milloin tahansa, ympäri vuoden.
  2. Meillä ei kysytä keskiarvoa: riittää, että olet motivoitunut oppimaan ja sovellut alalle.
  3. Koulutus suunnitellaan sinulle henkilökohtaisesti ja opiskelet vain puuttuvia tietoja ja taitoja.
  4. Opinnot suoritetaan suurelta osin aidoissa työelämän kohteissa työtehtävissä.
  5. Tuemme sekä opiskeluasi että työllistymistäsi – mahdollisuus myös oppisopimukseen.
Rakennusalan opiskelija

Mistä liikkeelle?

Kuvaako joku alla esitetyistä otsikoista tilannettasi?

Sähköalan opiskelija

Haluan täydentää osaamistani

Mikäli olet työssä, tutustu oppisopimuskoulutukseen. Kaikkia Turun AKK:n tutkintokoulutuksia voi opiskella oppisopimuksella.

Mikä on oppisopimuskoulutus?

Maalariopiskelija

Haluan ensimmäisen ammatin

Voit perehtyä koulutustarjontaamme ja hakeutua suoraan opiskelemaan. Tutustu myös koulutusmuotoihimme.

Koulutustarjontamme

En tiedä mitä haluan

Ota yhteyttä opinto-ohjaajiimme. Voit sopia tapaamisen ja keskustella luottamuksellisesti sinua kiinnostavista vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä opoihimme

Usein kysyttyä opiskelusta

Siirry takaisin sivun alkuun