Rakennusalan koulutus 25.11.

Pääkouluttaja

Iivonen Tero
040 724 0316
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Teräs Marjo
040 722 2851
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Koulutuksen ensisijaisina tavoitteina on antaa perusvalmiudet rakennustyömaan vaihteleviin työtehtäviin ja työllistää rakennusalalle.
Koulutuksen läpikäynyt henkilö suoriutuu rakennustyömaan yleisistä tehtävistä osittain itsenäisesti ja osittain työryhmän jäsenenä, muiden ammattityöntekijöiden ohjauksessa. Koulutusaikana on myös mahdollista suorittaa osa tai osia rakennusalan perustutkinnosta ja/tai talonrakennusalan ammattitutkinnosta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on koulutustarve, jotka soveltuvat rakennusalalle, ovat alasta kiinnostuneita tai ovat jo aiemmin työskennelleet alalla. Koulutus sopii myös alanvaihtajille.

Sisältö

Sisältö perustuu rakennusalan yleisimpiin työtehtäviin, joihin kuuluvat rakennus- ja kirvesmiehen sekä muurarin työt. Koulutuksen sisältö ja kesto muodostetaan jokaisen henkilökohtaisen osaamistason ja tavoitteiden mukaisesti.Koulutuksen kesto voi olla esimerkiksi ensin vain 1 kk:n mittainen ja tarvittaessa sitä jatketaan tavoitteiden mukaisesti.

Koulutukseen on jatkuva haku ja koulutus alkaa 25.11.2019.

Pääosa koulutuksesta toteutetaan käytännön harjoitteiden ja työtehtävien kautta lähiopetuksena oppilaitoksen tiloissa, alueilla sekä omilla ja yhteistyökumppaneiden työmailla.

 

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702. Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 682791. Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hinta

Maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. ensiapukortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti). Kortit maksavat 10-20 €/kortti.

Hae