Työpaikkaohjaajan maksuton verkkokoulutus

Ilmoittaudu koulutukseen

Opettaja ohjaamassa puhtausalan opiskelijaa.

Kuvaus

Työpaikkaohjaajasertifikaattikoulutus on suunnattu henkilöille, jotka toimivat työpaikallaan ammatillisen tutkintokoulutuksen opiskelijoiden työpaikkaohjaajina tai arvioijina tai ovat kiinnostuneita näistä tehtävistä. Koulutuksessa saat kaiken sen tiedon, joka vaaditaan työpaikkaohjaajan työssä. 

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa työelämän tarpeisiin tarkoitetun Suomen Laatusertifioinnin työpaikkaohjaajakortin!

Kun olet suorittanut verkkokoulutuksen hyväksytysti, voit hakea itsellesi virallisen sertifioidun työpaikkaohjaajakortin. Kortti haetaan Suomen Laatusertifioinnilta. Lue lisää

Edellytykset kortin saamiselle

Henkilösertifioitavalla työpaikkaohjaajalla tulee olla

 • vähintään kuuden (6) kuukauden työkokemus omalta alaltaan
 • pohjakoulutuksena tulee olla vähintään oman alan ammatillinen tutkinto tai vastaava
 • voimassa oleva työturvallisuuskortti

Lisätietoja sertifioidusta työpaikkaohjaajakortista: Risto Ruohola, puh. 0400 806 116 tai risto.ruohola@turunakk.fi

Sisältö

Työpaikkaohjaajan verkko-opinnot vastaavat noin seitsemän (7) tunnin työskentelyä. Ne suoritetaan itsenäisesti Turun AKK:n Google Classroom -verkkoympäristössä.

Näin pääset mukaan koulutukseen

 • Ilmoittaudu koulutukseen klikkaamalla alla olevaa Ilmoittaudu koulutukseen -linkkiä ja täytä hakemus.
 • Ilmoittautumisesi jälkeen saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja linkin joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 9:00 pidettävään Teams-aloitukseen.
 • Teams-aloituksessa saat ohjeet verkkokoulutuksen suorittamiseen sekä henkilökohtaiset tunnukset Google Classroom -verkkoympäristöön. Tunnukset ovat voimassa 30 päivää koulutuksen aloituksesta.
 • Koulutuksen hyväksyttävä suoritus edellyttää testin suorittamista ko. aikana (30 pv).

Lisätietoja verkkokoulutuksesta: Pasi Ylirönni, puh. 040 714 1880 tai pasi.ylironni@turunakk.fi

Hinta: Työpaikkaohjaajan verkkokoulutus on opiskelijalle maksuton. Suoritettuasi koulutuksen, voit hakea sertifioitua työpaikkaohjaajakorttia, joka maksaa 75 euroa (+ alv).

Peruutusehdot

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

Opiskelijatarinoita

 • Metallialan kaksi naispuolista opiskelijaa.

  15.4.2024 Opiskelijatarinat

  Naiset vaihtoivat metallialalle

  Metallialan työsalissa on tekemisen meininki. Kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoa opiskelevat Laura, 35, ja Noora, 38, ovat tekemässä metallintyöstöharjoituksia eri menetelmin. Levystä on esimerkiksi rälläköity palasia irti, käytetty plasmaleikkuria kirjaimiin ja tehty kierreharjoituksia. Molemmat kertovat, että parasta alassa on se, kun saa aikaan jotain konkreettista ja näkee oman kädenjäljen. Heillä on takanaan koulutusta reilu pari kuukautta […]

 • Jukka Välikangas, Vesa Lehto ja opiskelija Ville.

  9.4.2024 Opiskelijatarinat

  Kiinteistönhoitaja on asiakaspalvelija

  Villelle solmittiin kiinteistönhoitajan oppisopimus RTK Palveluihin, joka tarkoittaa sitä, että hän suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon loppuun palkkatyön ohessa. Opinnot alkoivat syyskuussa 2023, työharjoitteluun lähdettiin joulukuussa ja sillä tiellä ollaan. Forssasta Turkuun muuttanut Ville haki vaihtelua elämään. Hän oli pohtinut koulutusta, mutta ensisijainen tavoite oli työllistyä. Syksyllä 2023 Ville törmäsi Turun AKK:n opettaja Jukka Välikankaaseen […]

 • Koulunkäynninohjaaja Priya

  13.3.2024 Ajankohtaista

  Koulunkäynninohjaajaksi oppisopimuksella

  Intiasta Suomeen muuttanut Priya työskenteli kotimaassaan esikouluopettajana. Moni Priyan tuttu vaihtoi alaa tullessaan Suomeen, mutta Priya halusi pysyä omalla alallaan. Työkokemuksen kautta Priya päätyi opiskelemaan koulunkäynninohjaajaksi Turun AKK:hon, jota hän suorittaa nyt oppisopimuksella työn ohessa. ”Voit valita menetkö töihin iltapäiväkerhoon, päiväkotiin tai kouluun”. Alunperin Priya hakeutui työkokeiluun päiväkotiin, jonne hänet myöhemmin työllistettiin avustajaksi. ”Olin siellä […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun