Työpaikkaohjaajan maksuton verkkokoulutus

Ilmoittaudu koulutukseen

Me tarjoamme ensimmäisenä Suomessa työelämän tarpeisiin tarkoitettua Suomen Laatusertifioinnin työpaikkaohjaajakorttia!

Turun AKK:ssa voit aloittaa joka kuukausi maksuttoman työpaikkaohjaajan verkkokoulutuksen. Sen suorittamalla voit hankkia itsellesi myös sertifioidun työpaikkaohjaajakortin.

Sisältö

Työpaikkaohjaajan verkko-opinnot vastaavat noin seitsemän (7) tunnin työskentelyä. Ne suoritetaan itsenäisesti Turun AKK:n Google Classroom -verkkoympäristössä.

Verkkokoulutuksen hyväksytysti suorittamalla voi hakea itsellesi myös sertifioidun työpaikkaohjaajakortin. Me tarjoamme ensimmäisenä Suomessa työelämän tarpeisiin tarkoitettua Suomen Laatusertifioinnin työpaikkaohjaajakorttia.

Näin pääset mukaan koulutukseen

 • Ilmoittaudu koulutukseen klikkaamalla alla olevaa Ilmoittaudu koulutukseen -linkkiä ja täytä hakemus.
 • Ilmoittautumisesi jälkeen saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja linkin joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 9:00 pidettävään Teams-aloitukseen.
 • Teams-aloituksessa saat ohjeet verkkokoulutuksen suorittamiseen sekä henkilökohtaiset tunnukset Google Classroom -verkkoympäristöön. Tunnukset ovat voimassa 30 päivää koulutuksen aloituksesta.
 • Koulutuksen hyväksyttävä suoritus edellyttää testin suorittamista ko. aikana (30 pv).

Lisätietoja verkkokoulutuksesta: Pasi Ylirönni, puh. 040 714 1880 tai pasi.ylironni@turunakk.fi

Hinta: Sertifioitu työpaikkaohjaajakortti maksaa 75 euroa (+ alv). Kortti haetaan Suomen Laatusertifioinnilta, joka myöntää työpaikkaohjaajakortin.

Edellytykset kortin saamiselle

Henkilösertifioitavalla työpaikkaohjaajalla tulee olla

 • vähintään kuuden (6) kuukauden työkokemus omalta alaltaan
 • pohjakoulutuksena tulee olla vähintään oman alan ammatillinen tutkinto tai vastaava
 • voimassa oleva työturvallisuuskortti

Lisätietoja sertifioidusta työpaikkaohjaajakortista: Risto Ruohola, puh. 0400 806 116 tai risto.ruohola@turunakk.fi

Peruutusehdot

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

Opiskelijatarinoita

 • Ohjausalan opiskelijoita

  26.5.2023 Ajankohtaista

  Ohjauspalvelujen asiantuntijat valmistuivat

  Meiltä valmistui uusi, iloinen oppisopimusryhmä ohjausalan ammattilaisia, jotka tekevät työssään asiakasohjausta mm. työllisyyden ja koulutuksen parissa. He suorittivat työn ohessa kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta ”osaamisen ja työllistyvyyden ohjaus” -tutkinnonosan, joka syventää asiakaslähtöistä ohjausosaamista. Koulutus antaa osaamista toimia eri ohjaustilanteissa. Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työtehtävät huomioiden. Ryhmä on tyytyväinen koulutukseen ja suosittelee sitä kaikille […]

 • Ajoneuvoalan opiskelija Tomi

  6.4.2023 Ajankohtaista

  Työnantaja arvostaa koulutusta

  Tomi työskenteli Valmet Automotivella 6 vuotta ja joutui lomautetuksi. Taustalla hänellä oli myös 12 vuotta linja-auton ratin takana, mutta Tomi ei nähnyt enää paluuta vanhaan ammattiin. Koulutus oli tässä kohtaa ensisijainen vaihtoehto. ”En olisi päässyt autokorjaamoon töihin ilman papereita” Tomi, ajoneuvoalan opiskelija Koko ikänsä omia autoja korjaillut Tomi hakeutui opiskelemaan ajoneuvoalaa Turun AKK:hon. ”En olisi […]

 • 31.3.2023 Opiskelijatarinat

  Koulutuksella unelmatyöhön

  Lotta valmistui teknisen suunnittelun assistentiksi maaliskuussa 2023 ja työllistyi Kaarinan kaupungin kaavoituspuolelle. ”Tämä koulutus oli juuri sitä mitä tarvitsin”, toteaa Lotta tyytyväisenä ja syystä, sillä koulutuksen tuoma osaaminen avasi hänelle oven kauan haaveiltuun paikkaan maankäytön pariin. Useamman vuoden ympäristökasvatuksen parissa työskennellyt Lotta oli suuntautunut jo AMK-opinnoissaan maankäyttöön sekä vesi- ja katuinfraan. Työ maankäytön parissa oli […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun