Työpaikkaohjaajan maksuton verkkokoulutus

Ilmoittaudu koulutukseen

Opiskelija ja ohjaaja

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa työelämän tarpeisiin tarkoitetun Suomen Laatusertifioinnin työpaikkaohjaajakortin!

Turun AKK:ssa voit aloittaa joka kuukausi maksuttoman työpaikkaohjaajan verkkokoulutuksen. Sen suorittamalla voit hankkia itsellesi myös sertifioidun työpaikkaohjaajakortin.

Sisältö

Työpaikkaohjaajan verkko-opinnot vastaavat noin seitsemän (7) tunnin työskentelyä. Ne suoritetaan itsenäisesti Turun AKK:n Google Classroom -verkkoympäristössä.

Verkkokoulutuksen hyväksytysti suorittamalla voi hakea itsellesi myös sertifioidun työpaikkaohjaajakortin. Me tarjoamme ensimmäisenä Suomessa työelämän tarpeisiin tarkoitettua Suomen Laatusertifioinnin työpaikkaohjaajakorttia.

Näin pääset mukaan koulutukseen

 • Ilmoittaudu koulutukseen klikkaamalla alla olevaa Ilmoittaudu koulutukseen -linkkiä ja täytä hakemus.
 • Ilmoittautumisesi jälkeen saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja linkin joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 9:00 pidettävään Teams-aloitukseen.
 • Teams-aloituksessa saat ohjeet verkkokoulutuksen suorittamiseen sekä henkilökohtaiset tunnukset Google Classroom -verkkoympäristöön. Tunnukset ovat voimassa 30 päivää koulutuksen aloituksesta.
 • Koulutuksen hyväksyttävä suoritus edellyttää testin suorittamista ko. aikana (30 pv).

Lisätietoja verkkokoulutuksesta: Pasi Ylirönni, puh. 040 714 1880 tai pasi.ylironni@turunakk.fi

Hinta: Sertifioitu työpaikkaohjaajakortti maksaa 75 euroa (+ alv). Kortti haetaan Suomen Laatusertifioinnilta, joka myöntää työpaikkaohjaajakortin.

Edellytykset kortin saamiselle

Henkilösertifioitavalla työpaikkaohjaajalla tulee olla

 • vähintään kuuden (6) kuukauden työkokemus omalta alaltaan
 • pohjakoulutuksena tulee olla vähintään oman alan ammatillinen tutkinto tai vastaava
 • voimassa oleva työturvallisuuskortti

Lisätietoja sertifioidusta työpaikkaohjaajakortista: Risto Ruohola, puh. 0400 806 116 tai risto.ruohola@turunakk.fi

Peruutusehdot

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

Opiskelijatarinoita

 • Lähihoitajaopiskelija

  1.11.2023 Ajankohtaista

  Alanvaihto yli 50-vuotiaana

  ”Olenko liian vanha?”, oli Ninan ajatus, kun hän pohti opiskelemaan lähtemistä yli 50-vuotiaana. Uuden edessä Nina oli ollut myös reilu 10 vuotta sitten siirtyessään palkkatyöstä yrittäjäksi. Silloinkin Turun AKK oli kuvioissa mukana: tuolloin Nina halusi kehittää palkkahallinnon osaamista ja opiskeli Taloushallinnon ammattitutkinnon. ”Turun AKK oli tärkeä silloin ja on nytkin – ympyrä tavallaan sulkeutui”. Tällä […]

 • Perhepäivähoitaja ja lapsia leikkimässä puukuutioilla

  6.10.2023 Opiskelijatarinat

  Perhepäivähoitajan koulutus työn ohessa

  Pitkän uran matkailualalla tehnyt Sari  57, sairastui harvinaiseen sairauteen ja joutui tekemään alanvaihdoksen. Matkailualan epäsäännöliset työajat eivät enää sopineet uuteen elämäntilanteeseen. Nyt Sari työskentelee monikulttuurisessa päiväkodissa. Hän opiskeli työn ohessa oppisopimuksella kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon, jossa hän suuntautui perhepäivähoitajaksi. ”Alä pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja vaikka et olisi opiskellut pitkään aikaan, niin koulusta saat aina tukea ja […]

 • Puhtausalan opiskelija ja opettaja

  2.10.2023 Ajankohtaista

  Puhtausala vei sydämen

  Ukrainalainen Yevheniia ei ymmärrä, miksi ihmiset eivät hakeudu puhtausalalle töihin. Kotimaassaan journalistina työskennellyt Yevheniia on ihastunut alaan ja näkee itsensä siellä myös tulevaisuudessa. Turun AKK:ssa aloitettiin tammikuussa 2023 englanninkielinen puhtausalan koulutus (Further Vocational Qualification in Cleaning and Property Services), josta Yevheniia on ensimmäinen valmistunut opiskelija. Hän tuli Suomeen maaliskuussa 2022 ja työllistyi puhtausalalle laivasiivoukseen kahdessa […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun