Väliaikaisen vartijan koulutus 1/2 (40 h)

Ilmoittaudu koulutukseen

Vartija työssään

Kuvaus

Haluatko työskennellä vartijana? Väliaikaisen vartijan koulutus antaa sinulle vartijan työssä tarvittavat perusvalmiudet.

Koulutuksen suorittanut henkilö voi hakea poliisilta hyväksyntää väliaikaiseksi vartijaksi, joka on voimassa neljä kuukautta. Koulutus perustuu Sisäministeriön ja Poliisihallituksen määräyksiin sekä yksityisistä turvallisuuspalveluista säädettyyn lakiin.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu vartiointitehtäviin aikoville, alalle soveltuville ja nuhteettoman taustan omaaville yli 18-vuotiaille henkilöille.

Muuta huomioitavaa

Hinta sisältää opetuksen, opiskelumateriaalit, tentin ja todistuksen. Mahdollinen uusintakoe on 30 €. Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksymisen myöntää Poliisilaitos.

Toteutus päivä- ja iltakoulutuksena. Päiväkoulutus on arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8.00.-15.00. Iltakoulutus klo 16.30 – 20.30.

Peruutusehdot

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

 • Iltakoulutus

  2.5 - 13.5.2024

  16:30 - 20:30

  Hinta: 365 €

  Hae viimeistään: 22.04.2024

  Ilmoittaudu

Opiskelijatarinoita

 • 28.2.2024 Opiskelijatarinat

  Liiketoiminnan opinnoista osaamista monelle alalle

  Liiketoiminnan ammattitutkintoa opiskeleva, Kosovosta kotoisin oleva Marigona Bajrami, on löytänyt opintojen aikana itsestään myös yrittäjän. Räätälöityjä uima- ja porealtaita myyvässä yrityksessä työharjoittelussa ollessaan hän on perustanut siskonsa kanssa vastaavan yrityksen Kosovoon, missä sisko edelleen asuu. Marigona tuli Suomeen 6 vuotta sitten. Kotimaastaan hänellä on plakkarissa pankki- ja finanssialalle suuntautunut, kauppakorkeakoulutututkintoa vastaava koulutus. Koulutuksensa jälkeen hän […]

 • Koulunkäynninohjaaja luokassa lasten kanssa

  16.2.2024 Ajankohtaista

  Alanvaihto vuodessa unelma-ammattiin

  ”Olin asettanut 40 vuoden iän takarajaksi sille, että otan askeleen kohti uutta alaa. Tuntui, että vanhassa työpaikassa olin jo antanut kaikkeni ja myös nähnyt kaiken”, 15 vuotta kaupan alalla työskennellyt Heta aloittaa. Nyt Heta on täyttänyt 40 ja opiskelee koulunkäynninohjaajaksi Turun AKK:ssa. Tämä ei ollut ensimmäin kerta, jolloin Heta oli pohtinut alanvaihtoa. Hän oli aiemmin […]

 • Koulunkäynnin ohjaaja auttamassa opiskelijaa tehtävien kanssa.

  9.2.2024 Opiskelijatarinat

  Alanvaihto pitkän työuran jälkeen

  Entinen farmaseutti ja työnohjaaja Sari, 54, opiskelee nyt koulunkäynninohjaajaksi oppisopimuksella. Työnohjaajan kokemuksesta hän kertoo, että suomalaiset ovat usein sellaisia, ettei uskalleta lähteä vaihtamaan työpaikkaa, vaikka työssä olisi huonot olot. ”Usein mennään vaan autopilotilla eteenpäin ja sitten ollaan burn outissa, vaikka voisi saada jotain uutta ja ihanaa tilalle.” Yli 30 vuotta farmaseutin töitä tehnyt Sari alkoi […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun