Väliaikaisen vartijan koulutus 1/2 (40 h)

Ilmoittaudu koulutukseen

Turvallisuusalan opiskelijoita rivissä ja opettaja heidän edessään

Kuvaus

Haluatko työskennellä vartijana? Väliaikaisen vartijan koulutus antaa sinulle vartijan työssä tarvittavat perusvalmiudet.

Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40h) suorittanut henkilö voi hakea poliisilta hyväksyntää väliaikaiseksi vartijaksi, joka on voimassa neljä kuukautta. Koulutus perustuu Sisäministeriön ja Poliisihallituksen määräyksiin sekä yksityisistä turvallisuuspalveluista säädettyyn lakiin.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu vartiointitehtäviin aikoville, alalle soveltuville ja nuhteettoman taustan omaaville yli 18-vuotiaille henkilöille.

Muuta huomioitavaa

Hinta sisältää opetuksen, opiskelumateriaalit, tentin ja todistuksen. Mahdollinen uusintakoe on 30 €. Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksymisen myöntää Poliisilaitos.

Toteutus päivä- ja iltakoulutuksena. Päiväkoulutus on arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8.00.-15.00. Iltakoulutus klo 16.30 – 20.30 sekä lauantaisin klo 8.00 – 16.00.

Peruutusehdot

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

 • Iltakoulutus

  7.11 - 16.11.2023

  16:30 - 20:30

  Hinta: 365 €

  Hae viimeistään: 01.11.2023

  Koulutusillat arkisin klo 16.30 - 20.30 sekä lauantaina klo 8.00 - 16.00.

  Ilmoittaudu

Opiskelijatarinoita

 • Huoneistoremontoijien harjoituskoppeja

  12.9.2023 Opiskelijatarinat

  Hyvä tietää mitä seinän takana on

  ”Mittaa kahdesti ja sahaa kerran”, on opettaja Jari Välimäen ohje koulutuksen alkuvaiheessa, joka on jäänyt opiskelijoille hyvin mieleen. Sini 23, Mia, 49 ja Hannu, 27 ovat kaikki alanvaihtajia ja opiskelevat nyt huoneistoremontoijiksi. Huoneistoremontointi vaatii mm. tarkkuutta, mutta entä jos ei ole mitään kokemusta rakennushommista? ”Ei se haittaa, ei tarvitse osata mitään etukäteen. Kaikki opetetaan perusteellisesti”, […]

 • Koneistuksen opiskelija

  4.9.2023 Opiskelijatarinat

  Edukkain tapa opiskella

  Jaakolle oli selvää, että hän hakeutuu juuri työvoimakoulutukseen, koska siitä saa samaa etuutta kuin työttömänä ollessa sekä 9 euron kulukorvauksen koulupäiviltä. Siksi se on edukkain tapa opiskella työttömänä työnhakijana. Jaakko opiskelee kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoa ja hän haluaa suuntautua CNC-koneistajaksi. ”Parasta on CNC-koneen ohjelmointi, kun pääsee koodia kirjoittamaan”, hän kertoo. ”Hyvin olen pärjännyt! Kaikki alkoi […]

 • Henkilöiden alavartaloja

  10.8.2023 Ajankohtaista

  Vinkkejä alanvaihtoon

  Alanvaihto on merkittävä päätös ja sen tekemiseen kannattaa valmistautua huolellisesti. Tässä on muutamia huomioon otettavia seikkoja, kun harkitset alanvaihtoa: Alanvaihto on mahdollisuus uusiin haasteisiin ja tyytyväisyyteen, mutta se vaatii ponnisteluja sitoutumista saavuttaaksesi tavoitteesi. Ennen kuin teet päätöksen, tee perusteellinen pohdinta ja huolellinen suunnitelma. Älä jää asian kanssa yksin! Voisiko sopiva koulutus löytyä Turun AKK:sta? Ammattitaitoiset […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun