Väliaikaisen vartijan koulutus 1/2 (40 h)

Ilmoittaudu koulutukseen

Turvallisuusalan opiskelijoita rivissä ja opettaja heidän edessään

Kuvaus

Haluatko työskennellä vartijana? Väliaikaisen vartijan koulutus antaa sinulle vartijan työssä tarvittavat perusvalmiudet. Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40h) suorittanut henkilö voi hakea poliisilta hyväksyntää väliaikaiseksi vartijaksi, joka on voimassa neljä kuukautta. Koulutus perustuu Sisäministeriön ja Poliisihallituksen määräyksiin sekä yksityisistä turvallisuuspalveluista säädettyyn lakiin.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu vartiointitehtäviin aikoville, alalle soveltuville ja nuhteettoman taustan omaaville yli 18-vuotiaille henkilöille.

Muuta huomioitavaa

Hinta sisältää opetuksen, opiskelumateriaalit, tentin ja todistuksen. Mahdollinen uusintakoe on 30 €. Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksymisen myöntää Poliisilaitos.

Toteutus päivä- ja iltakoulutuksena. Päiväkoulutus on arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8.00.-15.00. Iltakoulutus klo 16.30 – 20.30 sekä lauantaisin klo 8.00 – 16.00.

Peruutusehdot

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Tällä hetkellä ei tiedossa olevia koulutuksia. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota yhteyttä koulutusassistentti Tarja Stanleyhin.

Opiskelijatarinoita

 • Ohjausalan opiskelijoita

  26.5.2023 Ajankohtaista

  Ohjauspalvelujen asiantuntijat valmistuivat

  Meiltä valmistui uusi, iloinen oppisopimusryhmä ohjausalan ammattilaisia, jotka tekevät työssään asiakasohjausta mm. työllisyyden ja koulutuksen parissa. He suorittivat työn ohessa kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta ”osaamisen ja työllistyvyyden ohjaus” -tutkinnonosan, joka syventää asiakaslähtöistä ohjausosaamista. Koulutus antaa osaamista toimia eri ohjaustilanteissa. Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työtehtävät huomioiden. Ryhmä on tyytyväinen koulutukseen ja suosittelee sitä kaikille […]

 • Ajoneuvoalan opiskelija Tomi

  6.4.2023 Ajankohtaista

  Työnantaja arvostaa koulutusta

  Tomi työskenteli Valmet Automotivella 6 vuotta ja joutui lomautetuksi. Taustalla hänellä oli myös 12 vuotta linja-auton ratin takana, mutta Tomi ei nähnyt enää paluuta vanhaan ammattiin. Koulutus oli tässä kohtaa ensisijainen vaihtoehto. ”En olisi päässyt autokorjaamoon töihin ilman papereita” Tomi, ajoneuvoalan opiskelija Koko ikänsä omia autoja korjaillut Tomi hakeutui opiskelemaan ajoneuvoalaa Turun AKK:hon. ”En olisi […]

 • 31.3.2023 Opiskelijatarinat

  Koulutuksella unelmatyöhön

  Lotta valmistui teknisen suunnittelun assistentiksi maaliskuussa 2023 ja työllistyi Kaarinan kaupungin kaavoituspuolelle. ”Tämä koulutus oli juuri sitä mitä tarvitsin”, toteaa Lotta tyytyväisenä ja syystä, sillä koulutuksen tuoma osaaminen avasi hänelle oven kauan haaveiltuun paikkaan maankäytön pariin. Useamman vuoden ympäristökasvatuksen parissa työskennellyt Lotta oli suuntautunut jo AMK-opinnoissaan maankäyttöön sekä vesi- ja katuinfraan. Työ maankäytön parissa oli […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun