Väliaikaisen vartijan koulutus 1/2 (40 h)

Ilmoittaudu koulutukseen

Vartija työssään

Kuvaus

Haluatko työskennellä vartijana? Väliaikaisen vartijan koulutus antaa sinulle vartijan työssä tarvittavat perusvalmiudet.

Koulutuksen suorittanut henkilö voi hakea poliisilta hyväksyntää väliaikaiseksi vartijaksi, joka on voimassa neljä kuukautta. Koulutus perustuu Sisäministeriön ja Poliisihallituksen määräyksiin sekä yksityisistä turvallisuuspalveluista säädettyyn lakiin.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu vartiointitehtäviin aikoville, alalle soveltuville ja nuhteettoman taustan omaaville yli 18-vuotiaille henkilöille.

Muuta huomioitavaa

Hinta sisältää opetuksen, opiskelumateriaalit, tentin ja todistuksen. Mahdollinen uusintakoe on 30 €. Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksymisen myöntää Poliisilaitos.

Toteutus päivä- ja iltakoulutuksena. Päiväkoulutus on arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8.00.-15.00. Iltakoulutus klo 16.30 – 20.30.

Peruutusehdot

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

 • Päiväkoulutus

  19.8 - 26.8.2024

  08:00 - 15:00

  Hinta: 365 €

  Hae viimeistään: 11.08.2024

  Koulutuspäivät arkisin maanantaista perjantaihin.

  Ilmoittaudu

 • Iltakoulutus

  25.11 - 10.12.2024

  16:30 - 20:30

  Hinta: 365 €

  Hae viimeistään: 17.11.2024

  Koulutusillat: ensimmäinen viikko ma-pe, toinen viikko ma-to ja kolmas viikko ma-ti.

  Ilmoittaudu

Opiskelijatarinoita

 • Opettaja Kimmo Ahlqvist ohjaamassa putkiasentajaopiskelijaa.

  19.6.2024 Opiskelijatarinat

  Putkiasentajan ammatti houkuttelee

  Putkiasentajan ammatti houkuttelee kaikenikäisiä ja tällä hetkellä käynnissä olevassa ryhmässä ikähaarukka on 20-48 vuotta, mikä on opiskelijoiden mielestä vain hyvä asia. Ryhmässä on useampi alanvaihtaja, esimerkiksi leipomo- ja kuljetusalalta. Yksi ammattikalastajakin on lähtenyt kouluttautumaan uudelle alalle. Perinteisesti miesten suosiossa ollut ala on alkanut kiinnostaa myös naisia. ”Sukupuolella ei tietenkään ole tässäkään asiassa merkitystä, vaan tärkeintä […]

 • Rakennusalan perustutkinto-opiskelijat harjoittelemassa perustutustöitä.

  12.6.2024 Opiskelijatarinat

  Rakennusalan koulutus kannattaa juuri nyt

  Betoniauto on juuri lähtenyt työmaalta, jossa rakennusalan perustutkinto-opiskelijat ovat tekemässä perustustyöharjoitusta, joka tulee myöhemmin runkovaiheen töihin harjoitusalustaksi. Ensin on valettu antura, jonka päälle on rakennettu sokkeli raudoituksineen. ”Tämä vastaa työmaaolosuhteita ja on tehty, kuten talon perusta olisi tehty”, kertoo rakennusalan opettaja Markku Hämäläinen. Moldovasta 12 vuotta sitten Suomeen tullut Victor on tehnyt rakennustöitä aiemminkin, mutta […]

 • Kylpyhuoneremontoija-koulutuksen opiskelija ja opettaja.

  10.6.2024 Opiskelijatarinat

  Kylpyhuoneremontoijaksi vuodessa

  Fysioterapeuttiyrittäjä Ari, 57, lähti kylpyhuoneremontoija-koulutukseen, koska kaipasi vaihtelua arkeen ja halusi oppia jotain uutta. Hän jatkaa edelleen omassa päivätyössään, mutta koulutuksen tuoma osaaminen mahdollistaa rakennusprojektien tekemisen työn ohessa. Opiskelu toi mahdollisuuden hengähtää ja kaivattua muutosta pitkälle uralle. Rakennusalalta Arilla oli sen verran kokemusta, että oli mukana rakentamassa omaa taloaan 20 vuotta sitten. Tämän koulutuksen myötä […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun