Vartijan peruskoulutus 2/2 (80 h): Turvallisuusalan ammattitutkinnon osa

Ilmoittaudu koulutukseen

Vartija asiakaspalvelutilanteessa kauppakeskuksessa

Kuvaus

Vartijan peruskoulutus (80h) on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo suorittaneet väliaikaisen vartijan koulutuksen (40h) ja haluavat saada vakinaisen vartijakortin.

Koulutuksessa suoritetaan turvallisuusalan ammattitutkinnon osa: vartijan peruskoulutus. Kun olet suorittanut molemmat koulutukset (120h) voit hakea poliisilta hyväksyntää vartijaksi.

Kohderyhmä

Koulutukseen valitulta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää opiskelijaksi hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettua suppeaa henkilöturvallisuusselvitystä. Hakijalle on eduksi häiriötön maksutausta. Hakijan on oltava vartijan työhön soveltuva, fyysisesti hyvässä kunnossa oleva sekä nuhteettoman taustan omaava henkilö.

Sisältö

 • Turvallisuusalan lainsäädäntö
 • Vartijan toiminta ja tilannehallinta
 • Palo- ja pelastustoiminta
 • Vahinkotilanteiden ennaltaehkäisy ja vartijan toiminta vahinkotilanteessa
 • Vartijan työturvallisuus ja työsuhde
 • Ensiapukoulutus
 • Voimankäyttövälineet ja fyysinen voimankäyttö

Koulutukseen sisältyy vartijan ns. korttikurssi ja tyypillisimmät töissä tarvittavat turvallisuuskoulutukset.

Hinta

Koulutuksen hinta on 475€ ja hyväksytty suoritus edellyttää kaikkiin oppitunteihin osallistumista sekä kirjallisen kokeen hyväksyttyä suoritusta.

Peruutusehdot

Peruutukset 14 pv ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Valitse itsellesi sopivin koulutusajankohta

 • Iltakoulutus

  3.9 - 26.9.2024

  16:30 - 20:30

  Hinta: 475 €

  Hae viimeistään: 25.08.2024

  Koulutukseen sisältyy lisäksi lauantaipäivä kello 8.00 - 16.00

  Ilmoittaudu

Opiskelijatarinoita

 • Opettaja Kimmo Ahlqvist ohjaamassa putkiasentajaopiskelijaa.

  19.6.2024 Opiskelijatarinat

  Putkiasentajan ammatti houkuttelee

  Putkiasentajan ammatti houkuttelee kaikenikäisiä ja tällä hetkellä käynnissä olevassa ryhmässä ikähaarukka on 20-48 vuotta, mikä on opiskelijoiden mielestä vain hyvä asia. Ryhmässä on useampi alanvaihtaja, esimerkiksi leipomo- ja kuljetusalalta. Yksi ammattikalastajakin on lähtenyt kouluttautumaan uudelle alalle. Perinteisesti miesten suosiossa ollut ala on alkanut kiinnostaa myös naisia. ”Sukupuolella ei tietenkään ole tässäkään asiassa merkitystä, vaan tärkeintä […]

 • Rakennusalan perustutkinto-opiskelijat harjoittelemassa perustutustöitä.

  12.6.2024 Opiskelijatarinat

  Rakennusalan koulutus kannattaa juuri nyt

  Betoniauto on juuri lähtenyt työmaalta, jossa rakennusalan perustutkinto-opiskelijat ovat tekemässä perustustyöharjoitusta, joka tulee myöhemmin runkovaiheen töihin harjoitusalustaksi. Ensin on valettu antura, jonka päälle on rakennettu sokkeli raudoituksineen. ”Tämä vastaa työmaaolosuhteita ja on tehty, kuten talon perusta olisi tehty”, kertoo rakennusalan opettaja Markku Hämäläinen. Moldovasta 12 vuotta sitten Suomeen tullut Victor on tehnyt rakennustöitä aiemminkin, mutta […]

 • Kylpyhuoneremontoija-koulutuksen opiskelija ja opettaja.

  10.6.2024 Opiskelijatarinat

  Kylpyhuoneremontoijaksi vuodessa

  Fysioterapeuttiyrittäjä Ari, 57, lähti kylpyhuoneremontoija-koulutukseen, koska kaipasi vaihtelua arkeen ja halusi oppia jotain uutta. Hän jatkaa edelleen omassa päivätyössään, mutta koulutuksen tuoma osaaminen mahdollistaa rakennusprojektien tekemisen työn ohessa. Opiskelu toi mahdollisuuden hengähtää ja kaivattua muutosta pitkälle uralle. Rakennusalalta Arilla oli sen verran kokemusta, että oli mukana rakentamassa omaa taloaan 20 vuotta sitten. Tämän koulutuksen myötä […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun