Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto

Ajankohta

30.09.2019 — 29.09.2020

Haku päättyy

04.09.2019

Vastuuopettaja

Trygg Tom
040 729 2404
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Stanley Tarja
040 714 1893
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Tavoite

Kunnossapitoasennuksen osaamisalan suorittanut osaa työskennellä itsenäisesti erilaisten laitteiden ja järjestelmien kokoonpano-, asennus- ja huoltotöissä. Valinnaisista tutkinnon osista riippuen suorittaja voi erikoistua erilaisten laitteiden ja järjestelmien asennus-, mittaus- ja kunnossapitotöihin

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ova työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on TE-palveluiden toteama koulutustarve. Hakijalla tulee olla työkokemusta kunnossapidon tehtävistä tai kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon suorittanut, jolla on alalle soveltuvaa työkokemusta.

Sisältö

Pakolliset tutkinnon osat:
· Koneasennuksen ja kunnossapidon kokoonpano ja huoltotyöt, 50 osp
Valinnaiset tutkinnon osat:
· Hydrauliikka ja pneumatiikkajärjestelmätyöt, 50 osp
· Lämpö- ja pesulaitteiden asennus- ja huoltotyöt, 50 osp
· Kunnonvalvontamittausten suorittaminen ja tulkinta, 50 osp
· Koneasennuksen ja kunnossapidon pienoisjännitetyöt, 50 osp
· Koneasennuksen ja kunnossapidon automaatiotyöt, 50 osp
· Voitelulaitteiden asennus, 50 osp
· Kunnossapito, 50 osp

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 13, 20240 Turku

Haku

Koulutukseen haetaan Työ- ja elinkeinotoimiston kautta. Hakulomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi . Koulutuksen numero on 686341.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksuton. Erikseen maksettavia ovat työelämän lupakortit (esim. työturvallisuus-, tulityökortti) 15 - 20 €/kortti.

Hae