Skip to main content

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, puhdistuspalvelu

Ajankohta

30.08.2023 — 30.08.2024

Haku päättyy

14.08.2023

Vastuuopettaja

Leppiniemi Satu
040 662 9934
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti

Kankaanranta Ilona
040 540 4768
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Opinto-ohjaaja

Jokinen Mia-Maria
040 483 9887
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Hae Tulostettava versio

Kuvaus

Puhtausalalla on suuri työvoimapula. Koulutamme nyt lisää puhtausalan ammattilaisia. Kannattaa hakea, jos olet kiinnostunut alasta, omaat ehkä aikaisempaa kokemusta ja haluat työskennellä alalla, jossa töitä riittää. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa mm. oppisopimuksen kautta.

Koulutuksen sisältö, toteutustapa ja kesto määritellään yhteistyössä opiskelijan ja opettajan kesken. Koulutuksen alussa kunkin osallistujan sen hetkinen osaaminen kartoitetaan ja sen pohjalta laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on koulutustarve ja jotka soveltuvat puhtausalalle, ovat alasta kiinnostuneita tai ovat jo aiemmin työskennelleet alalla. Puhtausalan työ on fyysisesti liikunnallista, joten alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä ja fyysistä kuntoa.

Sisältö

Tutkinnot (mahdollisuus suorittaa myös tutkinnon osa tai osia):

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto
    • Laitoshuoltaja (sosiaali- ja terveydenhuollon kohteet)
    • Toimitilahuoltaja

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena, lähiopiskeluna, ja käytännön työtehtävissä oppilaitoksen tiloissa Turun Artukaisissa sekä työpaikoilla. Tämän lisäksi koulutukseen kuuluu ohjattua etä- ja verkko-opiskelua.

Lue blogi: Uusi ura 59-vuotiaana
Katso video: Sini valmistui laitoshuoltajaksi alle vuodessa ja työllistyi

Toteutus

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta numerossa 0295 020 702. Voit seurata koulutuspalvelujen valinnan etenemistä TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Kauttamme onnistuu myös helppo oppisopimus. Kysy lisää, miten sinulle rakennetaan oma opintopolku.

Paikka

Artukaistentie 11-13, 20240 Turku

Haku

Hae koulutukseen www.te-palvelut.fi, koulutusnumero 712947. Haku päättyy 14.8.2023.

Hae

Close Menu