Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto, työnjohtaja

Hae koulutukseen

Työnjohtaja

Kuvaus

Syvennä osaamistasi toimia vaativissa tuotantoalojen työnjohto- tai esihenkilötehtävissä.

Koulutuksessa syvennät esihenkilötaitoja ja saat valmiuksia vastuualueesi henkilöstön ja tuotantotyön johtamiseen sekä organisaatiosi turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaiseen toimimiseen. Koulutuksessa lisäät osaamistasi kustannustietoisuudessa ja valmentavassa johtamisessa sekä opit kehittämään henkilöstöäsi ja prosesseja jatkuvan parantamisen periaatteella. Tutkinnon suoritettuasi voit käyttää nimikettä työnjohtaja.

Kohderyhmä

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto on suunnattu teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esihenkilötehtävissä toimiville ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Vastuualueenasi voi olla esim. tuotannon, asiakaspalvelun, laadunhallinnan tai projekti- ja henkilöstöhallinnan johtaminen. Tutkinto sopii sinulle, jolla on jo käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä.

Sisältö

Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu pääosin omalla työpaikalla tutkinnon osaamisvaatimuksia vastaavissa työtehtävissä. Koulutukseen sisältyy 13 koulutuspäivää Turun AKK:ssa, joiden sisältöjä voit soveltaa suoraan omaan työhösi. Lisäksi koulutukseen sisältyy joustavasti itseopiskelua.

Koulutuspäivien aihealueet:

  • Yrityksen toiminta, talous ja kannattavuus
  • Tuotannon kehittäminen
  • Asiakkuudet
  • Työelämän pelisäännöt
  • Projektityöskentely
  • Esihenkilötyön LEAN, tuotannon kehittäminen
  • Oman johtamistyön kehittäminen
  • Kunnossapidon johtaminen, häiriötön toiminta
  • Osaamisen arviointi ja kehittäminen
  • Valmentava esihenkilötyö

Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin (siirryt eperusteet sivustolle)

Toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja se sopii työn ohessa suoritettavaksi. Sovi oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ennen kuin haet koulutukseen.

Keskimääräinen kuukausipalkka

4 579 €

Lähde: duunitori.fi

Oppisopimus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Osaamisen tunnustaminen

Aikaisempi osaaminen otetaan huomioon opintojen suunnittelussa.

Opiskelijatarinoita

  • Lähihoitajaopiskelija Kenneth mittaamassa potilaalta sokeriarvoa.

    9.7.2024 Opiskelijatarinat

    Kutsumuksena hoitoala

    Haastattelimme Kennethiä, joka opiskelee lähihoitajaksi Turun AKK:ssa. Hänen sympaattinen olemuksensa on kuin tehty sotealalle. Hän on tuttu näky AKK:n käytävillä, sillä hän on toiminut opintojensa ohella myös oppilaskunta Tulmukan puheenjohtajana ja on aina aktiivisesti mukana kaikissa tapahtumissa. Kenneth tuli Turun AKK:hon vuonna 2023 työskenneltyään call center-tehtävissä Kreikassa reilu viisi vuotta. Hän kertoo kokevansa kutsumusta hoitoalalle […]

  • Opettaja Kimmo Ahlqvist ohjaamassa putkiasentajaopiskelijaa.

    19.6.2024 Opiskelijatarinat

    Putkiasentajan ammatti houkuttelee

    Putkiasentajan ammatti houkuttelee kaikenikäisiä ja tällä hetkellä käynnissä olevassa ryhmässä ikähaarukka on 20-48 vuotta, mikä on opiskelijoiden mielestä vain hyvä asia. Ryhmässä on useampi alanvaihtaja, esimerkiksi leipomo- ja kuljetusalalta. Yksi ammattikalastajakin on lähtenyt kouluttautumaan uudelle alalle. Perinteisesti miesten suosiossa ollut ala on alkanut kiinnostaa myös naisia. ”Sukupuolella ei tietenkään ole tässäkään asiassa merkitystä, vaan tärkeintä […]

  • Rakennusalan perustutkinto-opiskelijat harjoittelemassa perustutustöitä.

    12.6.2024 Opiskelijatarinat

    Rakennusalan koulutus kannattaa juuri nyt

    Betoniauto on juuri lähtenyt työmaalta, jossa rakennusalan perustutkinto-opiskelijat ovat tekemässä perustustyöharjoitusta, joka tulee myöhemmin runkovaiheen töihin harjoitusalustaksi. Ensin on valettu antura, jonka päälle on rakennettu sokkeli raudoituksineen. ”Tämä vastaa työmaaolosuhteita ja on tehty, kuten talon perusta olisi tehty”, kertoo rakennusalan opettaja Markku Hämäläinen. Moldovasta 12 vuotta sitten Suomeen tullut Victor on tehnyt rakennustöitä aiemminkin, mutta […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun