Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, puhdistuspalvelu

Hae koulutukseen

Pätevöidy puhtauspalvelujen tai kotityöpalvelujen esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat suunnitella ja johtaa vastuualueesi palvelutuotantoa sekä ylläpitää ja kehittää vastuualueesi asiakkuuksia. Osaat vastata palvelun laadun toteuttamisesta ja kehittämisestä asiakaskohteessa sekä johtaa vastuualueesi toiminnan kannattavuutta.

Lisäksi osaat ennakoida henkilöstötarpeen ja rekrytoida henkilöstöä sekä organisoida henkilöstön perehdytyksen ja kehittää työyhteisösi osaamista.

Sisältö

Koulutuksessa

 • kehität osaamistasi toimia palveluesihenkilönä tai työnjohtajana.
 • saat valmiuksia suunnitella ja johtaa itsenäisesti työryhmäsi työskentelyä sekä kehittää palvelutuotantoa ja ylläpitää asiakkuuksia ja ennakoida henkilöstötarpeen.

Koulutuksessa voit suunnata osaamistasi ekotehokkuuden johtamiseen, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan kehittämiseen, monipalvelujen johtamiseen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan mitoittamiseen ja myyntiin.

Oppiminen ja näytöt tapahtuvat työpaikalla aidoissa työtehtävissä. Koulutukseen sisältyy lisäksi lähi- ja etäopiskelua oppilaitoksessamme sekä itsenäisiä etätehtäviä.

Koulutuksen suunniteltu kesto on 1-2 vuotta. Kesto määräytyy valittujen tutkinnon osien ja henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi mukaan. Aiempi osaamisesi otetaan huomioon opintojen suunnittelussa.

Tutustu tutkinnon perusteisiin tästä linkistä.

Keskimääräinen kuukausipalkka

3 887 €

Lähde: duunitori.fi

Oppisopimus

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Osaamisen tunnustaminen

Aikaisempi osaaminen otetaan huomioon opintojen suunnittelussa.

Hae koulutukseen

Opiskelijatarinoita

 • Ohjausalan opiskelijoita

  26.5.2023 Ajankohtaista

  Ohjauspalvelujen asiantuntijat valmistuivat

  Meiltä valmistui uusi, iloinen oppisopimusryhmä ohjausalan ammattilaisia, jotka tekevät työssään asiakasohjausta mm. työllisyyden ja koulutuksen parissa. He suorittivat työn ohessa kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta ”osaamisen ja työllistyvyyden ohjaus” -tutkinnonosan, joka syventää asiakaslähtöistä ohjausosaamista. Koulutus antaa osaamista toimia eri ohjaustilanteissa. Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työtehtävät huomioiden. Ryhmä on tyytyväinen koulutukseen ja suosittelee sitä kaikille […]

 • Ajoneuvoalan opiskelija Tomi

  6.4.2023 Ajankohtaista

  Työnantaja arvostaa koulutusta

  Tomi työskenteli Valmet Automotivella 6 vuotta ja joutui lomautetuksi. Taustalla hänellä oli myös 12 vuotta linja-auton ratin takana, mutta Tomi ei nähnyt enää paluuta vanhaan ammattiin. Koulutus oli tässä kohtaa ensisijainen vaihtoehto. ”En olisi päässyt autokorjaamoon töihin ilman papereita” Tomi, ajoneuvoalan opiskelija Koko ikänsä omia autoja korjaillut Tomi hakeutui opiskelemaan ajoneuvoalaa Turun AKK:hon. ”En olisi […]

 • 31.3.2023 Opiskelijatarinat

  Koulutuksella unelmatyöhön

  Lotta valmistui teknisen suunnittelun assistentiksi maaliskuussa 2023 ja työllistyi Kaarinan kaupungin kaavoituspuolelle. ”Tämä koulutus oli juuri sitä mitä tarvitsin”, toteaa Lotta tyytyväisenä ja syystä, sillä koulutuksen tuoma osaaminen avasi hänelle oven kauan haaveiltuun paikkaan maankäytön pariin. Useamman vuoden ympäristökasvatuksen parissa työskennellyt Lotta oli suuntautunut jo AMK-opinnoissaan maankäyttöön sekä vesi- ja katuinfraan. Työ maankäytön parissa oli […]

Selaa kaikkia

Siirry takaisin sivun alkuun