Skip to main content

Hyvän kesän jälkeen on mukava aloittaa oppimisen syksy 2019. Ammatilliset tutkinnot tarjoavat hienoja mahdollisuuksia uuden osaamisen hankkimiselle ja unelmien täyttymiselle. Tutkinto tai sen osa voi olla se puuttuva palanen työllistymiselle.

Ammatillisessa koulutuksessa opiskelee vuosittain enemmän aikuisia kuin nuoria. Siihen on hyvät perusteet, sillä ammatillinen tutkinto tai tutkinnon osa vie nopeasti eteenpäin. Turun AKK:ssa tietojaan päivittää ja itseään kehittää vuosittain reilut pari tuhatta opiskelijaa.

Jo opintonsa aloittaneille opiskelijoillemme tämä syksy voi olla valmistumisen kannalta ratkaiseva syyslukukausi. Monella eri tavalla hankittu osaaminen näytetään näytöissä työelämän aidoissa työtehtävissä. Sitä varten on harjoiteltu ja opiskeltu ahkerasti.

Uusille opiskelijoillemme on tarjolla monia vaihtoehtoja. Työssä olevat, uuteen työhön ja uusille työurille haluavat tai työelämään pyrkivät työnhakijat löytävät jokainen itselleen sopivia mahdollisuuksia ammatillisista tutkinnoistamme.

Työvoimakoulutus, jatkuva haku ja oppisopimus tarjoavat joustavat mahdollisuudet oppimiselle. Meillä onnistuu!

Turun AKK:ssa on edessä tutkintokoulutusten osalta hyvin tiivis ja työntäyteinen syksy. Tarjoamme opiskelijoille useita koulutusvaihtoehtoja monella eri alalla. Kaikkiin koulutuksiimme voi hakeutua helposti verkkosivujemme kautta.

Kysy meiltä lisää.

Ja vielä: ensi keskiviikkona 21.8. voit tulla tutustumaan koulutustarjontaamme Artukaisten toimipaikkaan alk. klo 9:30.

Osku Laukkanen

Olen Turun AKK:n pedagoginen rehtori. Saan siis työskennellä opetuksen ja oppimisen ihmeellisissä maailmoissa. Opetuksen laatu ja käytännöt sekä oppimisen erilaiset tavat pitävät päiväni mielenkiintoisina. Oma opettajuuteni alkoi Turun AKK:ssa 1996 ohjaavan opettajan töistä. Olen viihtynyt talossa muun muassa siksi, että työ on aina ollut haastavaa ja kehittämisen ideoille on aina annettu tilaa. Tykkään liikkumisesta ja matkustelusta. Freelance-urheilutoimittajana minua innostaa myös penkkiurheilu. Muun muassa Arsenal ja Vancouver Canucks ovat suosikkijoukkueitani.