Osaava henkilöstö = Parempi tulos

Koulutus motivoi ja innostaa sekä tehostaa työntekoa! Se on myös oiva tapa sitouttaa henkilöstöä.

Turun AKK:lla on vajaa 10 eri koulutusalaa, joista löytyy valmiita koulutuspalveluja. Lisäksi räätälöimme koulutuksia suoraan yritysten tarpeisiin. Selvitämme aina myös mahdolliset rahoitusvaihtoehdot.

Ota yhteyttä henkilökohtaisesti tai oheisella lomakkeella.

Tutustu myös Täsmäosaajat Oy:n palveluihin.

Yhteystiedot

Asiakkuuspäällikkö
Risto Ruohola
0400 806 116
risto.ruohola@turunakk.fi

Lue miten onnistuimme

Jennin ja Stera Oy:n tiet kohtasivat

Motivoitunut työntekijä, koulutusta arvostava työnantaja, laadukas ammatillinen kouluttajataho, Turun seudun työvoimahautomot -hanke ja yhdessä työnantajan kanssa koulutusta rahoittanut Varsinais-Suomen ELY- keskus – tällä kokoonpanolla Jenni Vänttisen ja Paimiossa sijaitsevan Stera Technologies Oy:n tiet kohtasivat.

Stera Technologies on mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut globaalisti toimiva konserni, jonka laatuun voi luottaa. Paimion tehdasyksikön päätuotteina ovat erilaiset laite- ja jakokaapit. Tuotteet ovat tulleet tutuksi myös Jenni Vänttiselle, joka Turun AKK:ssa suoritetun rekrytointikoulutuksen avulla oppi särmäyksen tekniikat. Nyt noin puoli vuotta myöhemmin on Jenni tärkeä palanen kaappien tuotantoketjussa.

Olin muutaman vuoden pois työelämästä, mutta on hienoa huomata, että aikaisemmasta kirjapainotyöstä on ollut hyötyä tämän uuden ammatin oppimisessa”, kertoo särmääjä Jenni ja jatkaa kehumalla mallia, jossa opetellaan asioita sekä teoriassa että varsinaisessa kohteessa omalla tulevassa työpisteessä.

Turun AKK:n kouluttaja Jami Vuorisen johdolla Jenni yhdessä viiden muun Steralle Paimioon työllistyneen kanssa opiskeli mm. materiaalioppia, piirustusten lukua ja tietysti itse särmäystä. Myös työelämän lupakorttiasiat laitettiin kuntoon ja hitsaustakin harjoiteltiin.

Opiskelimme paljon mm. piirustusten lukua. Tutustuimme aitoihin kappalepiirustuksiin sekä niiden projektioihin ja varmaa on, että kun opiskelijat siirtyvät tehtaalle työharjoitteluosioon, heidän on paljon helpompi siirtyä yhdeksi osaksi tehtaan tuotantoprosessia”, tietää Jami.

Tehtaan tuotantopäällikkö Jarmo Rantahalvari on tyytyväinen mahdollisuuteen, jossa yritys saa itse vaikuttaa koulutuksen sisältöihin, joita tuleville rekrytoitaville koulutetaan. Koulutuksessa oli mukana kuusi henkilöä.

Palkkasimme heidät kaikki, niin hyvin he selviytyivät koulutuksesta ja osoittivat hyvää motivaatioita ja uuden oppimisen halua”, toteaa Jarmo.

Työvoimahautomossa kohdanneet Turun AKK ja Paimion kaupungin Työvoimapalveluiden päällikkö Johannes Joutsenlahti tekivät hyvää työtä.

Johannes selvästi tuntee ”omansa”. Niin hyvät ja motivoituneet henkilöt hän koulutukseen löysi”, toteaa AKK:n asiakkuuspäällikkö Risto Ruohola ja jatkaa ”On ilo kohdata työnantaja, joka arvostaa koulutusta ja käyttää uuden perehdyttämiseen aikaa. Se on työtä, jonka hedelmät tulee vielä poimittavaksi”.

Ota yhteyttä, suunnitellaan tarpeitasi vastaava kokonaisuus

Jätä yhteydenottopyyntö