Osaava henkilöstö = Parempi tulos

Koulutus motivoi ja innostaa sekä tehostaa työntekoa! Se on myös oiva tapa sitouttaa henkilöstöä.

Turun AKK:lla on vajaa 10 eri koulutusalaa, joista löytyy valmiita koulutuspalveluja. Lisäksi räätälöimme koulutuksia suoraan yritysten tarpeisiin. Selvitämme aina myös mahdolliset rahoitusvaihtoehdot.

Ota yhteyttä henkilökohtaisesti tai oheisella lomakkeella.

Tutustu myös Täsmäosaajat Oy:n palveluihin.

Yhteystiedot

Asiakkuuspäällikkö
Risto Ruohola
0400 806 116
risto.ruohola@turunakk.fi

Referenssimme

Lue miten onnistuimme:

Liedon kunta

Hyödyllistä koulutusta perhepäivähoitajille

”Koulutus on ollut todellinen täsmäkoulutus perhepäivähoitajan työhön. Siitä on todella paljon konkreettista hyötyä jokapäiväiseen työhön, mutta myös henkisellä puolella koulutus on vahvistanut ammattiylpeyttä ja itsetuntoa.

Liedon kunta tarjoaa koulutusta kaikille uusille hoitajille ja vain tutkinnon suorittanut voi saada vakituisen työpaikan.”

Liisa Rinta-Kanto
päivähoidon ohjaaja
Liedon kunta

Valtionhallinto

KOULUTAMME VALTIONHALLINNOLLE TIETOTEKNIIKKAA

Olemme mukana viiden oppilaitoksen ryhmittymässä, joka valittiin yhdeksi valtionhallinnon tietotekniikan kouluttajaksi.

Tähän viiden oppilaitoksen ryhmittymään meidän lisäksemme kuuluvat Amiedu, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Jyväskylän aikuisopisto sekä Savonlinnan ammatti-ja aikuisopisto.

VALTAKUNNANLAAJUISET JA KUSTANNUSTEHOKKAAT PALVELUT

Aikuiskoulutuskeskusten yhdistettyä voimansa ne pystyvät tarjoamaan sopimuksen edellyttämää valtakunnallista kumppanuutta. Syntynyt puitesopimus ja etenkin valinta kokonaistoimittajaksi merkitsee meille paljon ja uskomme sen mahdollistavan tulevan neljän vuoden aikana tärkeiden koulutussopimusten syntymisen, kertoo Amiedun toimialajohtaja Kari Lepistö.

– Aikuiskoulutuskeskusten monipuoliset ja laajat kurssitarjonnat on myös yhdistetty valtakunnalliseksi tarjonnaksi. Uskomme tämän tarjonnan mahdollistavan joustavan tavan kohottaa yksilöiden tietoteknisiä valmiuksia, jatkaa Kari Lepistö.

Ryhmittymä valittiin yhdeksi kolmesta tietotekniikan koulutuspalvelujen toimittajaksi. Se tarkoittaa, että ryhmittymältä voi tilata valtakunnallisesti puitesopimuksen mukaista sekä peruskäyttäjäkoulutusta että pääkäyttäjä- ja asiantuntijakoulutusta.

PUITEJÄRJESTELMÄ KILPAILUTETTIIN MYÖS ALUEELLISESTI

Tietotekniikan koulutuspalvelujen puitejärjestely kilpailutettiin kuudelle maantieteelliselle alueelle. Jokaiselle alueelle valittiin kolme toimittajaa. Ryhmittymä valittiin yhdeksi kolmesta peruskäyttäjien koulutusten toimittajasta merkittäville alueille: Etelä-Suomi, Länsi- ja Sisä-Suomi sekä Lounais-Suomi.

Näiden alueiden sisällä asiakkaat voivat valita oman koulutustoimittajansa kevennettyä kilpailutusta ja suositeltavien koulutuspalvelujen listausta hyödyntäen. Toimintamallin tavoitteena on saada valtionhallinnon asiakkaille mahdollisimman edulliset hankintahinnat koko sopimuskauden ajalle.

LISÄTIETOJA:

Asiakaspalvelupäällikkö Risto Ruohola
0207 129 235
risto.ruohola@turunakk.fi

Ota yhteyttä, suunnitellaan tarpeitasi vastaava kokonaisuus

Jätä yhteydenottopyyntö