Skip to main content

Töitä on tarjolla Varsinais-Suomessa jopa niin paljon, että väkeä haalitaan ympäri Suomea. Autotehdas ja telakka alihankkijoineen etunenässä ovat vailla osaajia. Nyt kannattaa olla hereillä. Tähän vajeeseen on vain yksi lääke: koulutus.

Ammatilliseen koulutukseen on nyt helppo hakeutua. Ovet ovat auki osaamiselle jatkuvasti. Tarjolla on oppia monelle eri alalle. Jatkuva haku ja joustavat toteuttamismallit mahdollistavat helpon oppimisen.

Meillä on juuri nyt koulutuskalenterissa tarjolla monta mielenkiintoista vaihtoehtoa. Kannattaa tutustua tarjontaamme. Osaan koulutuksista haetaan työvoimatoimiston kautta ja osaan suoraan meidän verkkosivuiltamme. Klik!

Osaaminen on kuin timantti, sitä kehittämällä saa asiat loistamaan. Osaamisen timantti on kolmen tekijän summa – opiskelija, työelämä ja Turun AKK muodostavat timantin kulmat. Nyt!

Meidän tehtävänämme on toimia timantin hiojina. Onnistumme siinä yrityskumppaneidemme kanssa. Ammatillinen koulutus on meillä kiinteästi yhteydessä työelämään, siksi se on mielenkiintoista ja oppiminen on käytännönläheistä. Osaaminen näytetään työelämän näytöissä.

Nyt kannatta pyyhkäistä pölyt ja lähteä koulutukseen! Tarjontamme löydät www.turunakk.fi/koulutukset

Osku Laukkanen

Olen Turun AKK:n pedagoginen rehtori. Saan siis työskennellä opetuksen ja oppimisen ihmeellisissä maailmoissa. Opetuksen laatu ja käytännöt sekä oppimisen erilaiset tavat pitävät päiväni mielenkiintoisina. Oma opettajuuteni alkoi Turun AKK:ssa 1996 ohjaavan opettajan töistä. Olen viihtynyt talossa muun muassa siksi, että työ on aina ollut haastavaa ja kehittämisen ideoille on aina annettu tilaa. Tykkään liikkumisesta ja matkustelusta. Freelance-urheilutoimittajana minua innostaa myös penkkiurheilu. Muun muassa Arsenal ja Vancouver Canucks ovat suosikkijoukkueitani.