Rakennusala

Rakennusala on Suomessa merkittävä työllistäjä ja osaajille on kysyntää. Koulutamme rakennusalalle täysin uusia tekijöitä ja laajennamme alalla jo työskentelevien ammattitaitoa.

Rakennusalan koulutus on hyvä alku sinulle, joka vielä pohdit alan sopivuutta itsellesi. Tule tutustumaan neljän viikon koulutukseen ja päätä jatkosta sitten. Mikäli haluat tehokkaan alun rakennusalalle, valikoimassa on esimerkiksi huoneistoremontoijan-koulutus. Koulutamme myös maalareita pintakäsittelyalan perustutkinnossa. Mikäli sinulla jo on kokemusta alalta, voit ottaa yhteyttä opettajiimme ja voitte miettiä yhdessä mikä koulutus sopii juuri sinulle.

Alalla työskentely edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja riittävää kuntoa tehdä fyysistä työtä. Tärkeää on myös palveluasenne ja kysy työskennellä itsenäisesti sekä osana työryhmää. Työturvallisuuden kannalta on tärkeää myös riittävän hyvä suomen kielen taito.

Mikäli työskentelet jo alalla ja haluat kartuttaa osaamistasi – ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva koulutusratkaisu!

Tutustu alan koulutuksiin

Rakennusalan opiskelijoita
Rakennusalan opetustilanne

Rakennusalan koulutus

Oletko pohtinut hakeutumista rakennusalalle, mutta mietit vielä alan soveltuvuutta itsellesi? Neljän viikon tutustumisjakson aikana tutustutaan rakennusalan yleisempiin työtehtäviin ja työturvallisuuteen. Mikäli ala tuntuu omalta, voit jatkaa opiskelua suoraan rakennusalan perustutkinnossa tai talonrakennusalan ammattitutkinnossa osaamistasostasi riippuen. Koulutus soveltuu myös alan osaamista omaaville, jotka pohtivat sopivaa täydennyskoulutusta.

Tutustu koulutukseen tarkemmin

Rakennusalan opiskelija

Huoneistoremontoija

Tiivis ja tehokas alku rakennusalalle sisävalmistusvaiheen työtehtäviin uudis- ja saneerauskohteisiin.

Tutustu koulutukseen tarkemmin

Rakennusalan opiskelija

Rakennusalan perustutkinto

Perustutkinnolla hankit laaja-alaiset perusvalmiudet rakennusalan monipuolisiin tehtäviin.

Tutustu koulutukseen tarkemmin

Kylpyhuoneremontoija

UUTTA! Kylpyhuoneremontoijan koulutus antaa sinulle valmiudet ammattimaiseen kylpyhuoneremontointiin. Osaajista on työmarkkinoilla huutava pula!

Tutustu koulutukseen tarkemmin

Maalari

Pintakäsittelyalan perustutkinnosta valmistut ammattitaitoiseksi maalariksi monipuolisiin työympäristöihin uudisrakennuksille ja saneerauskohteisiin niin sisä- kuin ulkotöihin. Koulutuksessa saat halutessasi valmiudet myös mm. tapetointiin, parkettitöihin, vedeneristyksen perustöihin ja laatoitukseen sekä erikoismaalaukseen.

Tutustu koulutukseen tarkemmin

Yhteistyökumppaneiden logot

Siirry takaisin sivun alkuun