Skip to main content

10 vuotta leipurina työskennellyt Kati alkoi kirjaimellisesti olla leipiintynyt työhönsä. Ala ei enää tuntunut omalta eikä tarjonnut kaivattuja haasteita tai etenemismahdollisuuksia.

Graafikon työ kiinnosti, joten sitä kautta syntyi kipinä opiskella kokonaan uutta. Niinpä hän haki ja pääsi Turun AKK:hon opiskelemaan markkinointiviestinnän ammattitutkintoa.

”Halusin saada laajemman kokemuksen graafisesta alasta opintojen kautta. Opinnot suoritettuani minusta tuli kuin tulikin graafikko. Parasta uudessa työssä on itsensä haastaminen, onnistuminen ja positiivinen palaute sekä asiakkailta että työkavereilta. Ja aina vaan oppii jotain uutta.”

Kati on tyytyväinen Turun AKK:ssa saamaansa oppiin.
”Sain tarvittavan tuen ja opin sekä eväät uudelle alalle. Sain myös uusia ja kiinnostavia näkökulmia asioihin sekä tietysti pätevyyden alalle.”

”Lähtö vakituisesta työpaikasta kokopäiväiseksi opiskelijaksi oli iso ja vähän pelottavakin päätös, mutta opiskelu antoi enemmän kuin uskalsin edes toivoa. Opintojen kautta sain mahtavan työpaikan, jossa joka päivä näen työni tuloksen ja koen pystyväni kehittämään itseäni jatkuvasti. Koen, että minulla on paljon annettavaa uudella urallani. Jatko-opinnot alalla tietysti kiinnostavat myös.”

Turun AKK

Turun AKK on ammatilliseen aikuiskoulutukseen erikoistunut koulutuksen järjestäjä, joka toteuttaa omaehtoista aikuiskoulutusta, oppisopimuskoulutusta, työvoimakoulutusta sekä yritysten henkilöstökoulutusta.